Make your own free website on Tripod.com

This page is about all my frieds!! All my friends are from sweden, so thats why I will go on and write in swedish!! Jag har träffat mina vänner på olika ställen! Så jag har delat upp den här sidan efter var jag har träffat dom!! Är du min vän, men står inte med på listan, så skriv till min e-mail, jag kan ju ha glömt nå´n!!


Mina vänner från stallet!!

I stallet har jag nog mina allra bästa vänner. Flera av dom har jag känt länge. Jag börjar med Lollo! Jag lärde känna henne för ungefär tre år sedan. och vi är väldigt bra kompisar. Lollo är ett och ett halvt år yngre än mig, men det märks inte. Sen har vi Susanne, vi är oxå väldigt bra vänner. Jag har inte känt Susanne i mer än ungefär ett år- men det känns som om vi känt varandra längre! Susanne är 2,5 år yngre än mig, men när jag först träffade henne trodde jag att vi var jämngamla. Maria Christensson har funnits i stallet sen jag började där (7 år sen). Men jag har känt henne 3 år eller nåt även om jag visste vem hon var redan innan. Maria är 19 år och flyttade till Åre för c:a 5 månader sen, men kom som tur e hem igen för ett tag sen!! Sandra Larsson går i samma ridgrupp som mig och vi träffades första gången för 7 år sen när vi började i samma ridgrupp. Sandra är ett år yngre än mig. Sen har vi Benny, min ridlärare. Jag vet inte riktigt om jag kan kalla honom vän, men OK för din skull Benny!! Han är lite speciell men rätt OK har jag kommit på nu efter att ha haft 3:e världskriget med honom i några år. Benny är 25 år. Några andra "stallkompisar" är: Evelina, Freja, Angelica(n), Malin-S, Lina, AnnieFrid, Lisa-S, Sandra-O, Åsa, Elin-F, Matilda, Andrea, Alla trevliga mammor till alla söta små elever och Ethel, Arvid, Kurt, Berit och Norma får vi inte heller glömma!!


Vännerna i skolan!!

Jag går på Burgårdens gymnasium i göteborg och där har jag gått i ungefär ett år. Jag har redan hunnit få en hel del nya vänner. Cicci, Jill, Åse och Jenny går i min klass och dom känner jag kanske också bäst, eller det var iallafall dom jag lärde känna först. Sen har vi Cynthia! Hon går i samma matte som mig,och förut i samma spanska, det var där jag lärde känna henne. Kitty lärde jag känna i median, sedan träffade jag även hennes vän Seda. Vilka finns mer?? Jo, Agnes. Henne har jag känt i 6-7 år och vi var väldigt nära vänner ett tag. Agnes träffade jag i stallet, hon är Frejas stora syrra. Agnes kompis Nora har jag oxå lärt känna en del i data salen. Men detta är långt ifrån alla!! Ninni, Nadja, Sandra, Ann-Sofie, Linnea, Aida, Lydija + resten av klassen är oxå mina kompisar. Sen har vi gänget från min förra skola som också går på Burgården nu: Pernilla, Liza, Mikael-G, & Daniel, dom har ja känt länge!! Oj glömde nästan Linda!! Linda är den kompis jag känt längst!! sen jag var 4:a år! Hon är den jag känner mest!! o vi har precis samma humor! Ingen annan förstår vad det är som är så kul! Hon delar oxå mitt tv serie intresse.


Andra vänner!!

Vi kan börja med min kusin Karolina! henne har jag kännt hela hennes liv och vi är bra kompisar. Vi är rätt lika på många sätt! Båda håller på med hästar tex. Sen har vi Rebecca! Henne har jag också kännt ett bra tag, hon bor på samma ö som jag o rider med. Rebecca är ett år äldre än jag. Hanna var från början min lilla systers kompis, men nu är hon bådas! Hon är en rolig liten prick som gillar djur lika mycket som jag. Katarina Pukema har jag brevväxlat med sen 4:an!! Fast bara träffat en gång sen vi började skriva. Vi träffades när hon ledde mig på min första ridlektion!! "Katta" är ett år äldre än mig.


My friends homepages!

Agnes homepage!
Jennys homepage!!
Hannas homepage!
My sister Maria´s Homepage!
LITE KORT!


Sandra-O, Johanna-F, Freja och Linda utanför GullTösa´s hage! -1995!!
My class when I was 12 years old. (my schooltrip)1994

My schooltrip in the 9:th class 1997

Lollo,Susanne,Sandra-L,Maria (min lilla syrra) och Hanna på Scandinavium horse show 1998.